Yhteinen kokkausilta järjestetään pe 13.11.2020 klo 17.00-21.00 Nummen yhtenäiskoulun modernissa ja avarassa opetuskeittiössä. Teemana on ranskalainen joulun ajan ruoka. Meitä on opastamassa jo yhdistyksen väelle monesta yhteisestä kokkausillasta tuttu Riitta Grönqvist. Hän opettaa Ammattiopisto Tavastiassa ravintolakokeiksi opiskelevia. Kokkaajia otetaan mukaan enintään 16, jotta voimme noudattaa tarvittavia turvavälejä sekä hygieniamääräyksiä.
Riitan ohjauksessa kokkaamme seuraavanlaisen ateriakokonaisuuden: alkuruuaksi kurpitsakeittoa, ranskalaista ilmakuivattua kinkkua ja paahdettuja kurpitsansiemeniä patongin kera, pääruuaksi paahdettua kalkkunaa ja fenkoli-appelsiinikastiketta, parsakaalia, peruna-selleripyréetä, jälkiruuaksi ranskalainen jouluhalko ja chilimarinoidut vadelmat kahvin kera.
Yhdistys tarjoaa kokkaajille alkumaljan. Tarvikemaksu jäseniltä on 15 euroa, joka sisältää aterian ja lasin viiniä. Sitovat ilmoittautumiset yhdistyksen sihteerille Marja Peltoniemelle viimeistään lauantaina 7.11. 2020 joko tekstiviestillä numeroon 050- 550 6316 tai s-postilla osoitteeseen peltomar@hotmail.com.
Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI27 8000 2503 1470 67
Perinteinen Beaujolais Nouveau –ilta päätettiin perua tältä vuodelta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti