tiistai 3. huhtikuuta 2018

Yhdistyksen innokkaita kokkaajia tutustumassa Ranskalaisen keittiön salaisuuksiin

Lähes 20 innokasta kokkaajaa jaettiin ensin ryhmiin ja näin alkoi valmistumaan herkullinen päivällinen alkupaloineen, pääruokineen ja jälkiruokineen. Iloisen puheensorinan ja ahkerien kokkien saattamana syntyi alkupalaksi parsaa ja hollandaisekastiketta, palsternakkasosekeittoa ja omenakompottia, pääruoaksi paahdettua ankkaa ja appelsiinikastiketta, tattirisottoa, rakuunaporkkanoita ja ruusukaalia sekä jälkiruoaksi savariinia mascarponemoussella ja marinoiduilla marjoilla. Tuoksut keittiössä olivat hurmaavia ja maut uskomattomia! Bon Appétit!


Ankka valmistumassa ennen uuniin laittoa



Alkupalat

Palsternakkasosekeitto ja omenakompotti

Ankkaa appelsiinikastikkeella risoton, porkkanoiden ja ruusukaalin kera

Jälkiruoka



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti