Lähes 20 innokasta kokkaajaa jaettiin ensin ryhmiin ja näin alkoi valmistumaan herkullinen päivällinen alkupaloineen, pääruokineen ja jälkiruokineen. Iloisen puheensorinan ja ahkerien kokkien saattamana syntyi alkupalaksi parsaa ja hollandaisekastiketta, palsternakkasosekeittoa ja omenakompottia, pääruoaksi paahdettua ankkaa ja appelsiinikastiketta, tattirisottoa, rakuunaporkkanoita ja ruusukaalia sekä jälkiruoaksi savariinia mascarponemoussella ja marinoiduilla marjoilla. Tuoksut keittiössä olivat hurmaavia ja maut uskomattomia! Bon Appétit!
|
Ankka valmistumassa ennen uuniin laittoa |
|
Alkupalat |
|
Palsternakkasosekeitto ja omenakompotti |
|
Ankkaa appelsiinikastikkeella risoton, porkkanoiden ja ruusukaalin kera |
|
Jälkiruoka |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti