Maaliskuu on
maailmanlaajuinen frankofoniakuukausi. Yhdistyksemme juhlii sitä kokaten.
Tiistaina 27.3.2018 klo 17.00 alkaen Hämeenlinnan
Lyseon uuden puolen opetuskeittiössä valmistetaan ranskalainen päivällinen. Ammattiopisto Tavastian kokkien opettaja
Riitta Grönqvist ohjaa herkullisen aterian valmistusta. Mukaan mahtuu 20
innokasta apukokkia. Tällä kertaa valmistamme
Parsaa ja
hollandaisekastiketta
Maa-artisokka-/tai
palsternakkasosekeittoa ja omenakompottia
Paahdettua ankkaa ja
appelsiinikastiketta, tattirisottoa, rakuunaporkkanoita ja ruusukaalia
Savariinia, mascarponemoussea
ja marinoituja marjoja
Sitova ilmoittautuminen
viimeistään tiistaina 20.3. 2018
yhdistyksen sihteerille Marja Peltoniemelle joko s-postiin marja.peltoniemi@kktavastia tai
tekstiviestinä numeroon 050-550 6316. Ateriamaksu 20 euroa maksetaan etukäteen
yhdistyksen tilille. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä! Paikat ovat aina
täyttyneet vauhdilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti